Yeni Nesil Komik Amerikan Dublaj Modası

Yeni Nesil Komik Amerikan Dublaj Modası

Ah bu Hollywood filmleri..

Sinema sektörünün değişmeyen şeylerinden biridir Hollywood lisanı. Meselâ “Lanet olası zenci”, “Büyükannem”, “Las Vegas” muhabbetleri artık aklımızda yer etmiş durumda. Hangi diziyi ya da sinemayı izlersek izleyelim, bu minvalde yüzlerce şey vardır duyduğumuz.

Yeni Nesil Komik Amerikan Dublaj Modası

Son dönemde de birçoğunuz biliyorsunuzdur, bu bahsettiğim replikleri farklı videolar üzerine seslendirme modası başladı. Tabi gülmekten kırıp geçiriyor neredeyse her biri 🙂

Hollywood filmleri yıllardır hayatımızda ciddi manada yer etmiş durumda. O yüzden yapılan dublajların her birini tanıyoruz ve bu dublajların videolar üzerindeki uyumu gerçekten de takdire şayan. Artık öyle çok etkisi altına girdik ki bazı dublajların, arkadaşlarla kendi aramızda dahi kullanmaya başladık ara sıra 🙂

Youtube’da, Vine’da, Instagram’da vs. sosyal medya üzerinde paylaşılan birçok amerikan dublaj var ama bu dublajlardan en çok beğenileni tabi ki de Veysel Zaloğlu’nun seslendirmeleri oldu. Hem replik seçimleri, hem de video seçimleri gerçekten harika. Tabi durum böyle olunca da özellikle de Youtube’a girdiğimizde doğrudan Veysel’in dublajlarını izlemeye ve izletmeye başlıyoruz.

Ben de sizler için bir derleme yapayım, Veysel’in yaptığı en çok gülünen dublajlardan bazılarını bir başlık altında toplayayım dedim.

Komik Amerikan Dublaj’la sizleri başbaşa bırakıyorum 🙂

 


Veysel Zaloğlu – Ateist Papağan – Amerikan Dublaj

Veysel Zaloğlu – Parayı tutamayan adam Amerikan Dublaj

Veysel Zaloğlu – Ne demek Şakir Amerikan Dublaj

Veysel Zaloğlu – Hababam Sınıfı – Amerikan Dublaj

Veysel Zaloğlu – Aha Dayıya Sor / Deney Yapan Çocuk – Amerikan Dublaj

Veysel Zaloğlu Dublajları

Veysel Zaloğlu – Dallaslı Kuş Avcıları – Amerikan Dublaj

 


Öncelikle Tavsiye Ettiğim Diğer Yazılar

iPhone’da Çabuk Biten Batarya Sorunsalı‘nı sizler için yazdım. Eğer bir iPhone‘nuz var ve bataryası ile ilgili şikayetleriniz varsa, cüzdanınıza elinizi atmadan önce mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.
İncele


AutoCAD kullanıcıları için bazı komutları sizler için bir araya getirdim. Bu paylaşımdaki komutlar, ağırlık olarak yol projelerinde kullandığımız komutlardır. Özellikle bu alanda çalışan arkadaşların incelemesini tavsiye ediyorum.
İncele


Facebook İlk Yardım Çantası başlığını verdiğim yazımda, Facebook ile ilgili yaşadığınız birçok sıkıntıya çözüm bulabileceksiniz. Facebook hesabınızın çalınmasından, yaşadığınız diğer tüm sıkıntılara kadar birçok derdinize derman işte bu başlık altında.
İncele



(Visited 80 times, 1 visits today)

Bir yanıt yazın