Dünyanın en hızlısı o mu?

Çin’li şirket dünyanın en hızlısını ürettiklerini iddia ediyor!

Çin'li şirket dünyanın en hızlısını ürettiklerini iddia ediyor!

Yeni çağın en büyük gereksinimlerinden biride bir su gibi akıp giden zamana karşı ayak uydurma yolları üretebilmektir. Teknolojik cihazlarda da aradığımız özelliklerde zamanla yarışmak, bizim için en önemli faktördür. İşte sizlere dünyanın en hızlısı olmaya aday gösterilen bir cihazı tanıtıyorum, okuyun lütfen. Sayfa içerisinde beğeni ve yorumlarınızı eksik etmeyin 🙂

Barcelona‘da düzenlenen ve 2018 yılından itibaren Türkiye’de yapılması için yoğun çaba harcanan Mobil Dünya Kongresi‘nde (MWC) birbirinden değişik tablet ve telefon teknolojileri dünyaya tanıtıldı. Ascend P2 de Barcelona’da görücüye çıkan akıllı telefonlardan biri. Fakat onu diğerlerinden ayıran en önemli özelliği hızı.

Çinli Huawei, dünyanın en hızlı 4G akıllı telefonu olduğunu iddia ettiği Android‘li yeni akıllı telefonu Ascend P2‘yi tanıttı.

Dört çekirdekli 1.5 GHz hızında işlemcisi ve 1 GB RAM’i olan telefonun ekranı 4.7 inç büyüklüğünde. 13 megapiksellik arka ve ön kamerası olan telefon, 8.4 mm kalınlığında. Fiyatı ise 940 TL.

 

Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayın

 Kaynak: HT


(Visited 1 times, 1 visits today)

Bir yanıt yazın