twitter-ilk-yardim-cantasi

Twitter İlk Yardım Çantası

Twitter diğer sosyal ağlara nazaran daha aktif paylaşımların yapıldığı bir platform olmaya devam ediyor. Biliyorsunuz ki gündem oluşturmaya bile yetiyor. Birçok ünlü isim diğer platformlardan ziyade Twitter üzerinden düşüncelerini paylaşıyorlar. Bizler de öyle. Ben aktif bir Twitter kullanıcısı değilim fakat eski bir Twitter kullanıcısı olarak bazı sorunların sıkça yaşandığını iyi bilirim. Uzun bir dönem “web yazılım/tasarım” üzerine çalıştığım için belki de, irdeleme ihtiyacı hissetmişimdir hep. Başımıza her an her olay gelebiliyor. Hesaplarımız her an tehdit altında. Gerek basit bir virüs ile gerekse de siber saldırılar ile hesaplarımız ele geçirilebiliyor. Böyle durumlarda ne yapacağımızı bilmemiz çok önemli.

Bu doğrultuda Twitter’da karşılaşmış olduğunuz bir problemi Twitter’a bildirmek ve gerektiği takdirde içerik çıkartma talebinizi iletmek için Yardım Merkezi’ni kullanabilirsiniz. Bunun için öncelikli olarak aşağıdaki linke tıklamanız gerekmektedir:

https://support.twitter.com/

Twitter Yardım

https://support.twitter.com/forms/impersonation

Buradan Bir Kural İhlali Bildir başlığı altında yer alan Taklitçilik başlığını seçerek hesabız ile ilgili sorunlara yönelik tedbirler alabilirsiniz:

twitter2

Resmi İletişim Bilgileri
twi18nlp@twitter.com
domains@twitter.com

Türkiye’de temsil eden serbest avukatlık bürosu
ELİG Lokmanhekim Gürkaynak Ortak Avukat Bürosu,
http://www.elig.com/
Yıldız Mah. Çitlenbik Sok. No: 12 34349 Beşiktaş/İSTANBUL

Farklı bir Twitter sorunu ile ilgili sormak istediğiniz soru varsa buraya yorum yapabilir ya da cemkamalimail@gmail.com adresine e-posta göndererek sorabilirsiniz.



(Visited 5 times, 1 visits today)

Bir yanıt yazın